Vergroot je vakmanschap en impact met de drijfverenscan van Energy Drives®

Wilt je de toepassing van Energy Drives® ervaren en dit zelf kunnen gebruiken, om in te zetten in je eigen netwerk of je eigen organisatie?

Volg dan de licentiepartnertraining Energy Drives® individueel niveau. Je bent dan gecertificeerd om Energy Drives® scans uit te voeren.

Licentiepartner worden?

Energy Drives® geeft je de ruimte om je impact als professional te vergroten en mensen verder te brengen vanuit hun persoonlijke drijfveren. Als licentiepartner van Energy Drives® voeg je een krachtig instrument toe aan je eigen expertise.

Wij leiden je op tot licentiepartner door middel van een tweedaagse training. Na deze licentiepartnertraining ben je bevoegd om Energy Drives® in te mogen zetten in je eigen praktijk.

Kwaliteit

De vertaalslag die je als licentiepartner maakt in de gesprekken met je klanten, zijn van doorslaggevend belang in de resultaten van het onderzoek. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze partners en bieden wij verschillende licentiepartnertrainingen aan, op individueel en teamniveau.

Licentiepartnertrainingen

De licentiepartnertraining is ontwikkeld voor onder andere organisatieadviseurs, HR-consultants, recruiters, verzuim- en arbo-adviseurs, trainers, coaches, loopbaanbegeleiders en mediators. Ook bedrijven en instellingen kunnen worden opgeleid om Energy Drives® zelf als instrument/ coachingtool in te zetten.

Ben jij een gedreven professional die enthousiast is over de drijfverentheorie van Spiral Dynamics? Dan ontmoeten wij je graag.

Inhoud Training & Investering

Om gebruik te maken van de Energy Drives® coaching tool volg je een licentiepartnertraining. Je doet voorafgaand aan deze training zelf de Energy Drives®-scan. Vervolgens zet je Energy Drives®-scans uit bij 5 kandidaten naar keuze. De resultaten hiervan vormen een onderdeel van de training.

De training is gebaseerd op e-learning in combinatie met twee trainingsdagen. Achtergrondinformatie, studiemateriaal en oefenmateriaal zijn hierbij inbegrepen. De licentiepartnertraining wordt afgesloten met een examen. Na het examen beschik je over de Energy Drives® licentie. Je kunt nu zelfstandig drijfverenscans uitzetten en afnemen.

Investering

De licentiepartnertraining bestaat uit twee dagen training en een halve dag examen. Dit examen wordt apart ingepland. De investering voor de licentiepartnertraining Individueel niveau is:

De training (inclusief lunch, e-learning en literatuur): € 2.299,-
Het examen: € 300,-.

Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Toepassingen

Als licentiepartner kun je zelf aan de slag met de coaching tool van Energy Drives®. Je gaat daarbij een samenwerking aan met Energy Drives®. Dit betekent dat:

  • Je enthousiast bent over de drijfverentheorie van Spiral Dynamics als coachingsmethode;
  • Je bewust kiest voor een coaching tool van hoge kwaliteit, die uitgaat van genuanceerde interpretatie en toepassing;
  • Je jezelf ziet als belangrijkste bron voor resultaat bij klanten – niet enkel de drijfverenscan;
  • Je het elkaar inspireren en helpen te ontwikkelen binnen ons netwerk inspirerend vindt.
Peter van Oldenbeek

Interesse?

Bel: 06-17421635

Mail: peter@preparee.nl